Translate

vineri, 1 martie 2013

E primăvară iar!...



Ehei, ne-am cam săturat de iarnă anul ăsta... chiar și noi, cei iubitori ai anotimpului alb. Iarna a venit devreme, ca niciodată, cu primă zăpadă căzută chiar imediat după ce-am rupt fila cu noiembrie 2012 din calendar. Bine, la câteva zile după, nu chiar pe întâi. :) Așa că am avut parte de frig și toate cele "asortate" din belșug, deși poate nu ne-o doream. De aceea, așteptam și eu, ca mai toată lumea, să se gate-odat' și să mai iasă și Sorinel la treabă. :)
Week-end-ul trecut a fost extrem de mohorât, cu ploi, vânt și frig la pachet. La fel a fost și în prima parte a săptămânii, trei zile negre și urâte, încât nu speram ca minunea să se mai producă. Însă azi, fix de 1 Martie, cerul s-a schimbat spectaculos. S-a scuturat de nori și ne-a zâmbit de la prima oră a dimineții. Iar Soarele a ținut să ne arate că luptă cu putere pentru drepturile lui de a străluci primăvara. Drept pentru care îi mulțumim frumos. :) 
Ce tonic este orașul într-o astfel de zi! La o ieșire scurtă prin oraș am remarcat puzderia de lume mișunând pe străzi. Clar, diferență cer-pământ față de week-end, când orașul părea abandonat!... Gata, iarnă, pân-aici ți-a fost! :)))

Așadar, vă doresc tuturor o primăvară frumoasă, plină de bucurii și de tot binele din lume. Aș zice că primăvara e anotimpul renașterii, nu numai al naturii, ci și al spiritului, un pic amorțit acum, la final de iarnă. Prin urmare, zâmbiți, fiți fericiți/fericite și bucurați-vă de-o zi minunată, c-un soare de poveste!

Nu în ultimul rând, tuturor prezențelor feminine en passant prin acest colțișor de web - LA MULȚI ANI!

Dan 
01.03.2013






4 comentarii:

  1. La fel şi ţie, Dane! :)
    Îţi doresc o primăvară fără griji, cât mai frumoasă şi senină! :)
    Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc, Rory.
    Să ai parte de-o primăvară așa cum ți-o dorești. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasă odă pentru primăvara din suflet , Dan !
    Uite că iarna nu se lasă şi ne mai aduce aminte încă o dată de " încâlzirea globală"! :) ))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Globală-globală, dar s-o știm (simțim) și noi!... :))
    Nici eu nu credeam să se mai întoarcă iarna cu atâta putere. Și din ce văd pe la alții, prin vecini, se pare că la noi nu-i așa prăpăd.

    RăspundețiȘtergere