Translate

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Sărbători Fericite!

Tuturor celor care au trecut pe-aici de-a lungul anului, fie postând un gând sau fie doar citind părerile autorului acestui blog despre una sau despre alta din lumea asta mare - le urez în această zi specială - Sărbători Fericite! 
Să vă aducă Moşul tot ce vă pofteşte inima şi să petreceţi clipe minunate alături de cei dragi. Să fim sănătoşi cu toţii şi să ne vedem/auzim cu bine.

24.12.2011
Dan

10 comentarii:

  1. Să deșarte Moșul sacul cu cele bune la voi, dragă Dan!
    La mulți ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Craciun fericit, Mos inspirat si un An Nou numai cu clipe memorabile! La multi ani! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea il asteptam pe Mos...Am cam stricat prietenia cu el anul trecut cand , in loc sa-mi aduca un dar sub brad ...mi l-a luat pe tatal meu.
    Apoi,zilele trecute cineva a venit acasa cu un bradut.L-a lasat pe terasa la vedere iar copiii s-au bucurat cat sunt de mari.
    Mi-am amintit de tata cu cata grija cioplea tulpina bradutului sa intre in suport si apoi cu cat drag agata bomboanele pentru nepotul lui.Jumatate le manca el ...Apoi se imbraca in Mos Craciun si aducea un sac cu daruri copiiilor colegilor de birou si apoi venea acasa.
    Am un bradut impodobit in fata mea. Si a venit si Mosul.
    Uite ca fiecare zi in parte are bucuriile ei.Tata va fi mereu cu noi.
    Va doresc Sarbatori fericite si sa-i aveti mereu alaturi de voi pe cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sărbători fericite tuturor ! Toate gândurile bune din Cyberia sunt steluţe de agăţat în brazii noştri, iar lumina lor ne încălzeşte sufletele. La mulţi ani !

    RăspundețiȘtergere
  5. Bubu, a venit şi pe la mine, semn c-am fost băiet cuminte. :)
    La Mulţi Ani!!
    (de Sfântul Ştefan, că până la finele lui 2011 mai avem o ţâră, nu mă grăbesc...)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ioana, numai bine îţi doresc pentru 2012! Şi, evident, călătorii minunate!

    RăspundețiȘtergere
  7. TeoDora, poate n-a fost vina lui, poate aşa a fost să fie... Sunt sigur că spiritul tău tânăr, de copil, l-a iertat deja pe Moş şi sunt convins că l-ai aşteptat şi anul ăsta cu braţele deschise.:) Pentru că el vine, negreşit, ştie c-aţi fost cuminţi.
    Pentru anul ce stă să vină îţi doresc să ai parte numai de bucurii, să fii mereu veselă şi voioasă şi să-ţi meargă bine, orice ţi-ai pune în gând.
    La Mulţi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulţumesc pentru urări, Voce (mulţumită internetului, nu pari aşa departe :)), toate cele bune îţi doresc şi eu. 2012 să fie un an fain şi grozav în Cyberia, alături de cei dragi.
    La Mulţi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti multumesc pentru urari , Dan ! Am trecut si eu pe-aici , m-am incarcat pozitiv , am lasat un comentariu si am ramas cu gandul ca esti un om sensibil . Cu speranta ca ne vom vedea vreodata la o partida de bridge , iti doresc sa te bucuri din plin de sanatate si de familia ta careia stiu ca-i consacri toata atentia . Te admir pentru acest lucru . La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  10. La Mulți Ani, Radu! Numai bine îți doresc și eu, alături de toți ai tăi.
    Și sper să facem o axă imbatabilă cât de curând, 2012 trebuie să fie anul nostru, ce zici?

    RăspundețiȘtergere